Om mig


Sarah edit

Mit navn er Sarah Abercromby og jeg har mere end 10 års erfaring med golf og fysisk træning. Jeg er uddannet PGA Professionel Golftræner i 2008 og har efterfølgende spillet som Professionel Golfspiller i 2 år. Jeg brænder meget for golf og fysisk træning, hvilket jeg også har taget yderligere kurser indenfor. Min store interesse i den fysiske del af golfspillet er grunden til, at jeg på nuværende tidspunkt læser til Fysioterapeut på UC Syd i Haderslev.

Mit speciale er træning til golf, men som Fysioterapeut studerende arbejder vi med alle målgrupper og netop derfor kan jeg hjælpe dig! Ud fra dine mål kan jeg enten sørge for at du kommer i gang med træningen, optimere den træning du allerede er i gang med eller være den træningsmakker du går og mangler, som kan give dig motivationen til en god træning. Træning skal være sjovt og effektivt på samme tid!

Som træner er jeg glad, energisk og pædagogisk – det er meget vigtigt for mig, at du forstår baggrunden for det vi arbejder med. Hos mig får du derfor ikke blot et træningsprogram, men du får den nødvendige viden omkring fysisk træning i forhold til din målsætning.

Lad mig hjælpe dig med at lære at bruge din krop rigtig, så DU kan få en bedre livsstil!

Læs mere om hvad jeg tilbyder her